BYD SEAL

Boek een testrit

© 2023 BYD Auto. All rights reserved

Wees de eerste om te testen

Gestroomlijnd silhouet

De carrosserielijnen van de BYD SEAL zijn strak en atletisch. Met zijn ergonomische sportstoelen van vegan leer en verwarmde, verstelbare voorstoelen wordt elke rijervaring onvergetelijk.

Blade Battery

De BYD SEAL is uitgerust met de 82 kWh Blade Battery waarmee je een range tot 570 km bereikt. Snel laden gaat van 30-80% in slechts 26 minuten!

Veiligheid en rijhulp

De BYD SEAL is standaard uitgerust met een overvloed aan veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde rijhulpsystemen. Alle modellen zijn voorzien van Forward Collision Warning, Automatic Emergency Braking, Rear Collision Warning en nog veel meer.

SEAL Specifications

Range WLTP (gecombineerd)

Wees de eerste om te testen

570/529 km

Beschikbaar vanaf deze zomer

5.9/3.8 s

WLTP-gecombineerd

€ Prijs incl. BTW

0-100km/h acceleratie tijd*

De looks and feel van een sportwagen

De BYD SEAL kenmerkt zich door zijn strakke, atletische lijnen. Met een lage neus, de vloeiende A-stijl, de ronde vorm van het dak en de aflopende lijnen naar de achterkant doet het silhouet natuurlijk en sportief aan.

Beschikbaar vanaf deze zomer

De BYD SEAL zal beschikbaar zijn rond augustus / september en u kunt hem als één van de eersten uitproberen. De BYD SEAL is een uiterst aantrekkelijke, dynamische, sportieve en hoog technologisch geavanceerde elektrische sedan uit het D-segment.

Machtige krachtbron

Laden aan een hoog vermogen

Vier rijmodi

De BYD SEAL biedt vier verschillende rijstijlen. De Eco, Normaal, Sport & Sneeuw modus. De BYD SEAL laat dus niets te wensen over.

Met een gelijkstroomlader van 150 kW kan de batterij in slechts 26 minuten van 30% tot 80% worden opgeladen!

De BYD SEAL AWD heeft een semi-actieve ophangingstechnologie met variabele frequentie dempers voor ultieme responsiviteit.

Elektrisch rijden naar een hoger niveau tillen.

'S Werelds meest toonaangevende fabrikant van New Energy Vehicles (NEV's) en power-batterijen rustte zijn modellen uit met het geavanceerde e-platform 3.0, dat een perfecte balans biedt tussen veiligheid, intelligentie, efficiëntie en esthetiek. Hij wordt aangedreven door de ultraveilige Blade Battery, die strenge tests heeft ondergaan en een eersteklas veiligheid en betrouwbaarheid garandeert.

Het wereldwijd eerste in massa geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijfsysteem van BYD, met ongeëvenaarde energie-efficiëntie, veiligheid en ruimtegebruik. Daarnaast wordt het hoogefficiënte warmtepompsysteem standaard geleverd, wat de thermische efficiëntie maximaliseert en het rijbereik bij lage temperaturen vergroot, waardoor de BYD een echt uitzonderlijke elektrische auto is voor elke reis.

570/520

5,9 sec

0-100 accerlaratie

180 km/h

Maximum snelheid (km/h)

700 NM

Torque

230 kW

Kracht

82 kWh

Batterij

ATTO3TANGHANSEALDOLPHIN