BYD SEAL U - Coming Soon

Boek uw testrit

© 2023 BYD Auto. All rights reserved

Bestel nu

Sleek silhouette

BYD SEAL’s body lines are sleek and athletic. With ergonomic sports seats made of vegan leather and heated, adjustable front seats will make every driving experience unforgettable.

Blade Battery

Verkrijgbaar met een zeer efficiënte Blade Accu - Opladen op hoog vermogen, opgeladen van 30% tot 80%! kan de accu opladen in 28 minuten. Met een DC-lader van 150 kW

Veiligheid & rij-assistentie

Er zit een overvloed aan veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde bestuurdersassistentie in de standaarduitrusting van de BYD SEAL U. Alle modellen zijn voorzien van Forward Collision Warning, Automatic Emergency Braking, Rear Collision Warning en nog veel meer.

SEAL Specifications

Range WLTP (combined)

BYD SEAL U IS AL BESCHIKBAAR IN ONZE SHOWROOMS - EERSTE LEVERINGEN VANAF MEI

BYD SEAL U (D-Segment SUV) combineert stijlvolle esthetiek en hightech intelligente ervaringen met een hoog niveau van veiligheid, comfort en praktische bruikbaarheid.

Design

Opladen met hoog vermogen

Veilig & Comfortabel

Hoge niveaus van veiligheid, comfort en gebruiksgemak : Blade Batterij, actieradius tot 500 km (WLTP-mix)

Met een DC-lader van 150 kW wordt de batterij in slechts 28 minuten  opgeladen van 30% tot 80%! 

Stijlvol design ontworpen door Wolfgang Egger, die ook voor Alfa Romeo en Audi heeft gewerkt.

De BYD SEAL U profiteert ook van de baanbrekende Blade Battery

's Werelds toonaangevende fabrikant van nieuwe energievoertuigen (NEV's) en energiebatterijen heeft zijn modellen uitgerust met het geavanceerde e-platform 3.0, dat een perfecte balans biedt tussen veiligheid, intelligentie, efficiëntie en esthetiek. Het wordt aangedreven door de ultraveilige Blade Battery, die rigoureus is getest en garant staat voor de allerhoogste veiligheid en betrouwbaarheid.

  BYD's eerste in massa geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijfsysteem, biedt ongeëvenaarde energie-efficiëntie, veiligheid en ruimtegebruik. Bovendien is het hoogefficiënte warmtepompsysteem standaard, waardoor de thermische efficiëntie wordt gemaximaliseerd en het rijbereik bij lage temperaturen wordt vergroot, waardoor de BYD echt een uitzonderlijke EV is voor elke reis.

570/520

5,9 sec

0-100 accaleration

180 km/h

Top speed (km/h)

700 NM

Torque

230 kW

Power

82 kWh

Battery

Comfort

Prijs : € 42 740

Binnenkort beschikbaar

420 km bereik WLTP

71,8 kWh Batterijcapaciteit

28 min DC opladen 
SOC 30%-80%

175 km/h Maximum snelheid

Design

Price : € 45 740

Binnenkort beschikbaar

500 km bereik WLTP

87 kWh Batterijcapaciteit

29 min DC opladen 
SOC 30%-80%

175 km/h Maximum snelheid

SEAL U Modellen

Available this summer

420/500 km

WLTP gecombineerd

Operationele leasing (excl. BTW)

Vanaf 599/mnd *

€ 42 740

Startprijs incl. BTW

Vanaf €409/mnd **

Financiële renting (excl. BTW)

Download brochureBestel nuDownload brochureBestel nuDownload brochure


* Aanbod excl. BTW voor huur op lange termijn profiel Optimum voor Seal U Comfort, 72 maanden en 60.000 km. Betaling met bankdomiciliëring. Onderhoud & herstellingen, taksen, verzekeringen, pechbijstand, onbeperkte zomerbanden, afschrijving en interesten inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling koetswerk 2,5%. Offerte via LeaseCorner, een divisie van Axus nv, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A - KBO nr. 0403.429.730). Voor meer info bel 02/706.42.42. Offerte geldig t.e.m. 30/04/2024 op een selectie van modellen onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Onze aanbod is uitsluitend bestemd voor zakelijke klanten in België en slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Verbruiksvoorwaarden zijn gemeten op basis van een voertuig met basisuitrusting. Optionele uitrustingen (zoals velgen en/of banden) kunnen deze gegevens beïnvloeden. De verkopende BYD-verdelers, BYD en de fabrikant van het voertuig zijn hiervoor niet aansprakelijk. De afgebeelde voertuigen kunnen afwijken van de vermelde wagens. Contacteer ons voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig, de afgebeelde voertuigen of prijzen.

** Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 35% op een duurtijd van 60 maanden voor een BYD SEAL U Comfort. Prijs in financiële renting €409/maand zBTW, voorschot van 14%, korting afgetrokken bij het afsluiten van een financiële lease renting met Alpha Credit - BYD Inchcape Retail Belgium. Aanbevolen catalogusprijs: €34702.48 zBTW. Aanbieding geldig van 01/04/2024 tot 30/04/2024, enkel bestemd voor professionele doeleinden