BYD DOLPHIN

© 2023 BYD Auto. All rights reserved

Wees de eerste om hem te testen

Strak silhouette

De ergonomisch ontworpen sportstoelen en hoofdsteunen zijn gemaakt van veganistisch leer en bieden plaats aan vijf inzittenden. De achterbank biedt royale beenruimte voor passagiers, mogelijk gemaakt door het e-Platform 3.0.

Blade Battery

Met de Blade Battery van 60 kWh en een synchroonmotor met permanente magneet kan BYD DOLPHIN in slechts 7 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren.

Veiligheid en rijhulp

De BYD DOLPHIN wordt standaard geleverd met een overvloed aan veiligheids- en geavanceerde rijhulpsystemen. Alle modellen zijn voorzien van Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Braking, Rear Collision Warning en nog veel meer.

Elektrisch rijden naar een hoger niveau tillen.

'S Werelds toonaangevende fabrikant van New Energy Vehicles (NEV's) en power-accu's rustte zijn modellen uit met het geavanceerde e-platform 3.0, dat een perfecte balans biedt tussen veiligheid, intelligentie, efficiëntie en esthetiek. Hij wordt aangedreven door de ultraveilige bladbatterij, die strenge tests heeft ondergaan en een eersteklas veiligheid en betrouwbaarheid garandeert.

BYD's wereldprimeur in massa geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijflijn, die ongeëvenaarde energie-efficiëntie, veiligheid en ruimtegebruik biedt. Bovendien is het uiterst efficiënte warmtepompsysteem standaard, waardoor de thermische efficiëntie wordt gemaximaliseerd en het rijbereik bij lage temperaturen wordt vergroot, waardoor de BYD een echt uitzonderlijke elektrische auto is voor elke reis.

Wees de eerste om hem te testen

427 km

Beschikbaar vanaf deze zomer

7 s

WLTP-gecombineerd

Prijs incl. VAT

0-100 km/u acceleratietijd*

DOLPHIN design: eenvoudig en laagdrempelig

Het ontwerp van BYD DOLPHIN is eenvoudig en toegankelijk, net als de rest van het voertuig. BYD DOLPHIN is direct herkenbaar vanwege zijn afgeronde futuristische profiel en silhouet, gekenmerkt door sierlijke lijnen gebaseerd op een springende dolfijn.

Beschikbaar vanaf de zomer

De BYD DOLPHIN, verkrijgbaar vanaf juni/juli, is het eerste model uit de Ocean-series. De DOLPHIN is het eerste model dat uitgerust is met het "Ocean Aesthetics"-designconcept, wat een dynamisch, stijlvol en zeer herkenbaar uiterlijk oplevert.

Machtige krachtbron

Opladen met hoog vermogen

Alle extra’s zijn standaard

Van een hoge kwaliteit van standaarduitrusting en bestuurderstechnologie, tot de revolutionaire Blade Battery en vier verschillende rijmodi, alles is standaard inbegrepen in de BYD DOLPHIN.

De 100 kW DC-lader kan de batterij in slechts 29 minuten van 30% tot 80% opladen.

De sterke motor zorgt voor vloeiende prestaties en helpt de Dolphin een maximale topsnelheid van 160 km/u te bereiken met ultieme responsiviteit.

DOLPHIN Specificaties

Bereik WLTP (gecombineerd)

427

7 sec

0-100 acceleratie

160 km/h

Top snelheid (km/h)

88 kWh DC

Laadvermogen

150 kW

Vermogen

60 kWh

Batterij

Boek een testrit
ATTO3TANGHANSEALDOLPHIN